Na Oskarjih je zmagal film CODA, a to nobenega ne briga

Za nami je še ena prireditev Oskarjev, ki ji redno pada gledanost iz leta v leto in seveda je bil čas za neko osvežitev. Tokratno popestritev je priskrbel igralec Will Smith, ki je med govorom voditelja Chrisa Rocka dejansko skočil na oder, se mirno sprehodil do komika in mu primazal eno veliko zaušnico.

To je dogodek, ki se bo zagotovo zapisal v zgodovino televizije in to je bilo jasno vsakemu, ki je zadevo gledal v živo ali pa bil prisoten znotraj dvorane. Gledalci so sicer sprva mislili, da je bil vse skupaj presneto dobro odigran skeč, a potem, ko so Will Smithu, med njegovim jeznim vpitjem, odrezali mikrofon, je postalo jasno, da se je to dejansko zgodilo.

Jabolko spora je bila šala, ki jo je Chris Rock namenil Smithovi ženi Jadi Pinkett. Chris se je namreč pošalil, da se veseli njenega filma G.I. Jane 2, kar je bila šala na račun njene pobrite glave. G.I. Jane je bil film, kjer je v glavni vlogi nastopala Demi Moore, ta pa si je v filmu pobrila glavo. Jada ima že dlje časa probleme z izgubo svojih las, zato si je vse skupaj pobrila, Chris pa je to izkoristil za šalo, ki je bila očitno kaplja čez rob.

Vse skupaj je presneto bizarno, saj se je Will sprva ob šali smejal, Jada pa je bila vidno jezna. V naslednjem kadru pa že vidimo Willa, ki hodi na oder in z vso silo udari po Rocku in se nato mirno vrne nazaj na svoj sedež. Nikjer ni bilo nobenega varnostnika in Will dejansko ni bil pospremljen iz dogodka, ampak je bil še naprej prisoten skozi celo prireditev in je celo prejel Oskarja za svojo vlogo v filmu King Richard. V zahvalnem govoru je svojo potezo primerjal z Richardom Williamsom, ki je vedno branil svojo družino in se zahvalil vsem, razen svoji ženi.

Zakonca Smith sicer že dlje časa veljata za presneto bizaren par. Zagotovo slaven je njun odkrit pogovor v oddaji Red Table Talk, kjer sta govorila o svojem zakonu, Jada pa je priznala, da sta bila z Willom nekaj časa narazen in da je v tem času razvila romantična čustva do mladega rapperja Augusta Alsine. Ta čudnost se je preselila tudi med njune otroke. Will je denimo v intervjuju za Buzzfeed povedal, da se je njun sin Jaden želel pri svojih 15. letih legalno ločiti od staršev, krivec pa je bil katastrofalni film After Earth.

Vse to je pripeljalo do tega, da imajo ljudje poln kufer zakoncev Smith in na spletu se je pojavila peticija, da novinarji z njima nehajo delati intervjuje, saj sta že zdavnaj povedala preveč. Peticija je do sedaj nabrala malce več kot 25k podpisov.

Skratka, na Oskarjih je naslov najboljšega filma prejel CODA, a to očitno ni pomembno, saj je zdaj v ospredju Smithovo klofutanje voditeljev prireditve. Dogodek, ki je bil očitno resničen, pa vseeno povzroča nekaj dvomov glede njegove avtentičnosti. Kot rečeno, gledanost Oskarjev je bila na psu in kot po naključju smo ravno zdaj dobili takšen televizijski dogodek? Zadeva nekoliko spomni na neslavni incident iz leta 2015, ko je Steve Harvey na lepotnem tekmovanju Miss Universe razglasil napačnega zmagovalca in ubogemu šovu močno dvignil oglede. Se je nekaj takega zgodilo tudi tule? Kdo bi vedel, videti je bilo prepričljivo, a po drugi strani tu glavne vloge zasedajo najboljši igralci na svetu, ki jim je takšno pretvarjanje dejansko služba in so v njej presneto dobri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime