Manga One Piece še letos dobiva novo igro Odyssey

Založnik Bandai Namco pridno dela na igričarskih projektih, ki se napajajo iz znanih anime in manga serij in stripov in tudi za letos imajo na tem področju pripravljenih kar nekaj zanimivih iger. Eno od teh so razkrili včeraj in to preko dokaj širokega napovednika, ki sicer pokaže bolj malo igranja, a video je vsaj dovolj zgovoren glede likov, ki jih bomo srečali v novi avanturi.

Ta se bo imenovala One Piece Odyssey, glavne vloge pa bodo zasedali stari znanci mange, kot so Luffy, Nami, Usopp, Frankie, Brook, Zoro, Sanji, Chopper in Robin. Vsi ti liki bodo tudi igralni in vsak od njih bo očitno vseboval svoje posebne poteze, naša naloga pa bo pobegniti iz osamljenega otoka, na katerega je naša posadka junakov prispela po nesrečni potopitvi njihove ladje.

Grafično je zadeva videti čudovita in je tudi verna svojim koreninam. Kako ne bi bila, saj je pri razvoju sodeloval originalni ustvarjalec Eiichiro Oda, ta pa je like in pošasti Odysseyja začrtal že tri leta nazaj, zdaj pa je nad vizualno podobo igre navdušen.

Žal kakšnih specifičnih podatkov glede igre nismo dobili. Vemo samo, da bo tole jRPG, tako da nas čaka kar nekaj nadgrajevanja veščin in morebitnega nabiranja opreme, o samem boju pa Bandai ni želel razkriti ničesar.

One Piece Odyssey prihaja enkrat v 2022, producent igre Katsuaki Tsuzuki pa obljublja več informacij kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime