Epic Games najavil Fortnite Zero Build – igralni način, brez grajenja

Pri zagonu nove sezone Fortnita je razvijalec Epic Games za nekaj časa onemogočil grajenje in s tem poskrbel za kar nekaj zmede med igralci. Vihtenja kladiva je namreč eden od prepoznavnih znakov Fortnita, ki je bila tam od samega začetka in veliko igralcev brez grajenja zadeve sploh ne zna več igrati.

Spet drugi so bili nad potezo navdušeni, saj se je igranje začelo vrteti le in samo okoli strelskih sposobnosti igralca in to je v akcijo priklicalo cel kup novih igralcev. In ti so morda v Fortnitu našli svoj drugi dom, ki ga ne bodo tako hitro zapustili, saj je Epic Games včeraj najavil Fortnite Zero Build – nov igralni način, ki ne vsebuje prav nobenega grajenja.

Temeljne lastnosti Fortnita so v novem igralnem načinu še vedno tu, le da se bo treba zdaj za zmago treba zanesti samo na svoje strelske sposobnosti in da bomo zaklon morali poiskati v že obstoječih stavbah. Vsak igralec ima zdaj na začetku vedno obnavljajoči dodatni ščit, ki naj bi malce ublažil pomanjkanje naokoli stoječih lesenih bunkerjev, igra pa je zaradi tega postala tudi nekoliko hitrejša in hkrati bolj adrenalinska, tako da je dobila nekaj podobnosti z Apex Legends.

Zero Build je na voljo znotraj igre na Discover strani, igralni način pa lahko igramo samostojno, v dvojicah, trojicah ali pa ekipah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime