Grozljivi klovn Pennywise dobiva svojo serijo na HBO Maxu

Nočnomorna pojava klovna Pennywisa se je prvič pojavila v knjigi It, ki jo je leta 1986 spisal Stephen King, 4 leta kasneje pa se je preselil tudi na televizijske zaslone v obliki mini serije. Vlogo Pennywisa je takrat prevzel Tim Curry in se zapisal v zgodovino, leta 2017 pa je bil It ponovno obujen v obliki filma Tisto, to pa je kasneje dobilo nadaljevanje Tisto: Drugo poglavje.

Vsem tem projektom je skupno to, da se vrtijo samo okoli dogodkov, ki jih je v knjigi popisal Stephen King, zdaj pa naj bi končno zapustili te meje in spoznali malce več zgodovine tega grozljivega sveta. Spletna stran The Ankler namreč poroča, da naj bi HBO Max naročil novo serijo z imenom Welcome to Derry, ta pa naj bi se dogajala leta 1960, preden so se zgodili vsi tisti dogodki iz knjige in filmov.

Serija naj bi spremljala začetke Pennywisa in bo bolje raziskala zaspano mestece Derry, ki vsakih 27 let za nekaj časa zaživi v popolni grozi, saj se takrat Pennywise zbudi in se odpravi na lov. Klovn je v bistvu tisočletja staro bitje, ki je na Zemljo prispelo iz črnin vesolja in nihče dobro ne ve, kje je njegov pravi dom. Serija bi se očitno rada dotaknila ravno te skrivnosti in tako bi prvič, po več kot 30 letih, dobili neke nove informacije o tej starodavni pošasti, kar zna navdušiti tudi vse zavzete bralce knjig.

The Ankler sicer pravi, da HBO projekta še ni uradno odobril, a da naj bi pisci na projektu plodno delali. Upamo, da v sodelovanje prikličejo tudi Stephena Kinga, ki je sicer v preteklosti izjavil, da se v svet Pennywisa ne namerava več vračati, saj je že tudi njega postalo preveč strah njegovih ošiljenih zob.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime