Igra Zelda: Breath of the Wild 2 prestavljena v 2023

Leto 2022 je pravkar izgubilo eno od najbolj pričakovanih iger, saj sta Nintendo in producent Eiji Aonuma najavila, da Zelda: Breath of the Wild 2 ne bo ujela začrtanega izida.

Novica sicer ni tako presenetljiva, saj od prve najave lani in kratkega dražilnika glede igre nismo prejeli prav nobene nove informacije, prvi video pa je začrtal izid v 2022, tako da bi do sedaj morali dobiti vsaj nekaj. Ta nekaj se je na koncu izkazal za kratki video, v katerem se Eiji opraviči vsem igralcem in napove izid v 2023.

Breath of the Wild 2 bo očitno veliko več kot pa samo nadaljevanje avantur predhodnika. Grafični slog v bistvu ostaja nespremenjen, a po novem bomo veliko igranja izvajali tudi med oblaki, igralne mehanike pa naj bi postale hudo razširjene, kar pa seveda zahteva svoj čas.

Kratki video vsebuje celo en povsem nov kader, ki ga do sedaj nismo videli. V njem Link drži različico Master Sworda, ki pa je očitno močno poškodovan. Nam preko tega Nintendo morda namiguje, da bodo orožja po novem utrpela tudi poškodbe in jih bo moč popraviti?

Na odgovore bo treba počakati do 2023, pojavljati pa so se tudi začele govorice, da bo morda Breath of the Wild 2 pospremil tudi novi Nintendo Switch 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime