Diablo 4 v novih posnetkih pokaže temačnejšo atmosfero

Se spomnite, ko je Blizzard prvič najavil igro Diablo 4? Še malo in bodo od te najave pretekla 3 leta, o igri pa sicer dobivamo nekaj malih informacij, a še vedno se nam ne sanja o datumu izida.

Blizzard je nedavno na svojem blogu znova povedal nekaj besed, te pa se vrtijo predvsem okoli sveta, ki ga bomo raziskovali v četrtem Hudičevcu. Razvijalec je opustil barvito okolico tretjega dela, ki je s svojim grafičnim stilom spominjala na World of Warcraft in se vrnil v gotsko in temačno okolico drugega dela.

Vse skupaj bi lahko označili za vrnitev h koreninam, ki jih razvijalec očitno zelo spoštuje. Na to nakazuje že predelava drugega dela Diablo 2 Resurrection, v novih igralnih posnetkih pa lahko vidimo mape kot so Scosglen Coast, Orbei Monastery in vasico Kyovoshad, ki vse po vrsti kažejo morečo atmosfero, polno plamtečih bakel, žalostnih krokarjev in na pol podrtih hišk.

Razvijalec je nekaj malega povedal tudi o temnicah, ki bodo sestavni del nove avanture. Kar 150 različnih ječ nas čaka, te pa bodo vsebovale svoje posebnosti, saj bodo močno raznovrstne, zaradi hitrih diskov pa je Blizzard lahko v eno stopnjo vgradil več nivojev, med katerimi bomo lahko prehajali brez zamikov in nalagalnih zaslonov.

Diablo 4 še nima datuma izida in nekako sumimo, da ga bomo videli letos, saj so vsi posnetki spočeti iz pred-alfa verzije, tako da je bolj gotova stava za izid v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime