Razer predstavil HyperSense – obleko, ki občutek igranja dvigne na novo raven

Posodobitev: 1. april! 🥳

Med igranjem VR naslovov sem bil vedno razočaran, ko je moj občutek zatopljenosti v okoliški svet prekine pomanjkanje naprednih pritiklin dotične tehnologije. Zakaj denimo v 2022 med streljanjem na svojem telesu ne začutim sovražnih izstrelkov? Zakaj mi med igranjem pretepaških iger nasprotni udarec v prsa ne odvzame sape v resničnem življenju?

Odgovore na vsa ta vprašanja in več ima za nas pripravljen Razer, ki je včeraj predstavil revolucionaren izdelek HyperSense. Gre za obleko, ki v sebi vsebuje kar 1.333.337 senzorjev, ti pa se realistično odzivajo na vsako aktivnost znotraj igre. Za igranje sploh ne potrebujete VR očal, tako da se v bistvu samo oblečete, zaženete svojo priljubljeni naslov in že ste pripravljeni za akcijo.

In ta je kar konkretna, saj HyperSense ni za neke slabiče, ampak je namenjen samo tistim, ki imajo trdo kožo. Vožnja digitalnih avtomobilov je tako resen posel, ki zahteva konkreten pas, drugače boste ob trčenju ob zid dobesedno katapultirani iz svojega sedeža. Previden je treba biti tudi ob pretepaških igrah, saj znate v Street Fighterju utrpeti resne poškodbe reber in kdo ve, če bo vaša zavarovalnica pokrila te aktivnosti.

Vendar pa se vse ne vrti samo okoli polomljenih kosti in krvavih dlesni, saj lahko HyperSense uporabite tudi za kaj drugega. Razer v videu lepo namigne, da se lahko poigrate tudi v erotičnih vizualnih novelah in tam bodo napredni senzorji poskrbeli za resnično orgazmične občutke.

Razer trenutno išče beta testerje in tisti najbolj pogumni se lahko prijavite na uradni strani. Če vam sreča ne bo naklonjena, potem bodite brez skrbi, saj še vedno lahko zadenete cel Razer periferije, ki zna biti dobra tolažba, če je morda vse skupaj samo praznovanje kakšnega šaljivega praznika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime