Umrla je igralka Estelle Harris – znana po svoji vlogi iz serije Seinfeld

To soboto se je od nas poslovila ena od oseb, ki ni bila nikoli resnična televizijska zvezda, a se je kljub temu vsem dobro zapisala v spomin. Govorimo o igralki Estelle Harris, ki smo si jo najbolj zapomnili po njeni vlogi Estelle v seriji Seinfeld, tam pa je igrala glasno mamo Georga, katerega je tako legendarno odigral Jason Alexander.

Estelle se je od nas poslovila samo nekaj tednov preden bi upihnila 94. svečk, umrla pa je v Kaliforniji, medtem ko je je ob zadnjem izdihu za roko držal njen sin Glen Harris. Novico o njeni smrti je za spletni portal Dealine sporočil kar Glen, zraven pa je zapisal, da so bili njena prijaznost, humor in empatija neprimerljivi in da jo bodo vsi tisti, ki so jo poznali, hudo pogrešali.

Estelle je rada nastopala tudi v reklamah in v enem letu je posnela kar 25 oglasov, zaradi česar si je za nekaj časa prislužila vzdevek “Kraljica reklam”. Dobro se je odrezala tudi za mikrofonom in v franšizi Svet igrač je bila glas izza lika Mrs. Potato Head, poleg tega pa je nastopala tudi v risankah Futurama in The Looney Tunes Show.

Vendar pa je zagotovo najbolj znana ravno po Seinfeldu, kjer je nastopila v 27 epizodah in je igrala ženo Franka Constanze, ki se je od nas poslovil že leta 2015. Igralec Jason Alexander se je svoji TV mami že poklonil in ji na Twitterju zaželel večni spokoj, z besedami, ki jih bodo prepoznali samo oboževalci serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime