Razerjeve slušalke rešile igralcu življenje pred izstreljenim nabojem

Objavljati resno vsebino na Redditu sredi 1. aprila je presneto tvegano opravilo, saj ti bodo ljudje bolj težko verjeli, pa naj bo tvoja zgodba še kako prepričljiva. To je izkusil tudi uporabnik Enough_Dance_956, ki pa se mu je zgodilo nekaj, kar preprosto ni moralo čakati z objavo, zadeva pa se je kasneje izkazala za resnično.

18-letnika je namreč dopoldne, medtem ko je sedel za računalnikom, nenadoma nekaj udarilo po glavi. Presenečeno je pogledal okoli sebe in ni trajalo dolgo, da je odkril krivca. Nekdo je očitno v mestu Torrance, ki se nahaja v Kalifornija, takrat streljal s pištolo, eden od nabojev pa je šel svojo pot in je zadel našega junaka direktno v glavo. K sreči je takrat ta nosil Razer Kraken slušalke in naboj se je tako odbil od slušalk v bližnjo steno in nato obmiroval v postelji.

Enough_Dance_956 je svojo prigodo podelil na Redditu in sprva mu ljudje, zaradi praznika Dana norcev, niso ravno verjeli, zato je naknadno objavil še nekaj slik, kjer lahko vidimo prestreljeno okno, uničene slušalke in poškodovano steno.

Objava je hitro začela pridobivati glasove in je pritegnila tudi pozornost Razerja. Ti so nato stopili v stik z igralcem, kateremu bodo poslali brezplačno menjavo poškodovanih slušalk, v temi pa se je oglasil tudi direktor Razerja Min Liang-Tan, ki je bil vesel, da je bilo na koncu z igralcem vse v redu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime