Serija Severance potrjena za 2. sezono

Pretočni servis Apple TV+ je izgotovil kar nekaj zanimivih izdelkov in ideje jim kar nočejo usahniti. Severance je denimo ena najbolj popularnih serij sploh, ki na IMDb-ju nosi oceno 8,3/10, na Rotten Tomatoes pa kar 97 %.

Severance nosi res zanimiv zaplet, ki ga v televizijskem svetu. V glavni vlogi nastopa Adam Scott, ki nadzoruje lik Marka S., vdovca, ki pridno hodi v svojo službo in vsak dan med delom pozabi na to kdo je in zakaj v bistvu sploh hodi v pisarno. V podjetju Lumon Industries mu družbo delajo tudi ostali sodelavci, ki so enako zmedeni, a so hkrati pod neprestanim pritiskom tistih, ki jih nadzorujejo.

Severance lepo predstavi kooperativno kulturo, a gledalce je pred zaslone privabila vsa misterioznost, ki v vsakem delu prinese nekaj novega in nepričakovanega. Pridni delavcu v Lumonu si lahko denimo nagrajeni preko bizarnih nagrad kot je zabava z vaflji ali pa jim nekdo samo preprosto stisne roko. Vse to vas je morda zdaj spomnilo na igre Portal in to upravičeno, saj tudi v Severance neprestano preveva občutek izoliranosti, pisarniška oprema pa spominja na nekaj iz leta 1980, a nikoli res ne vemo, kdaj se zadeva odvija.

Serija je postala prava uspešnica in Apple ni dolgo čakal in je že včeraj ponosno najavil, da je bila 2. sezona že odobrena, še preden se je prva sploh zaključila.

Ta je do sedaj prejela sedem delov, zadnjega pa bomo dobili že jutri, 8. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime