Serija Star Trek: Picard bo v svoji zadnji sezoni združila vso staro zasedbo Naslednje generacije

Serija Picard ima med navdušenci Zvezdnih stez dokaj negativen sloves. V glavni vlogi nastopa Patrick Stewart, ki je te dni že pošteno star, zato bi bila serija perfektna za bolj umirjen pristop, kjer bi največ šteli zanimivi zapleti in politični preobrati. A zaradi nekega razloga producenti Picarda radi rinejo v akcijske vložke, sama štorija pa ravno tako ni ravno nekaj, kar bi bilo vredno izpostavitve.

Picard je trenutno začel oddajati svojo drugo sezono, tretja pa je bila snemana hkrati z drugo in ta, ki bo hkrati zadnja, bo prinesla kar nekaj presenečenj. V serijo se bo namreč vrnila vsa stara zasedba, ki se je spomnimo iz slavne serije Zvezdne steze: Naslednja generacija. Pred eno kamero se bodo tako zopet združili Picard (Patrick Stewart), Riker (Jonathan Frakes), Geordi La Forge (LeVar Burton), Worf (Michael Dorn), Beverly Crusher (Gates McFadden), Marina Sirtis (Deanna Troi) in Brent Spiner (Data).

V 2. sezono se je vrnil še en star obraz in sicer John de Lancie, ki je zopet prevzel vlogo intergalaktičnega norca Q-ja in zagotovo ga bomo videli tudi v epilogu, ki naj bi prinesel zaključek za štorijalne loke vseh teh legendarnih likov.

Navdušeni so tudi producenti in scenaristi. Vodja serije Picard, Terry Matalas, je v intervjuju za Deadline povedal, da mu je ravno serija Naslednja generacija 34 let nazaj vzbudila ljubezen do znanstvene fantastike in zdi se mu primerno, da se Jean-Luc Picard od nas poslovi tako, da je obkrožen z največjimi prijatelji vesoljske ladje USS Enterprise.

Star Trek: Picard 2. sezona trenutno izdaja nove dele vsak četrtek in to samo na pretočnem servisu Paramount+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime