MMO Black Desert lahko trenutno izmaknete na Steamu popolnoma brezplačno

Če vam morda nedavno izdani MMO Lost Ark ni dostavil vsega tistega, kar ste pričakovali in ste pripravljeni igrati še en korejski MMO, potem bo za vas ravno pravšnji Black Desert. Ta je trenutno na Steamu povsem brezplačen in tako lahko na hitro prihranite 10 €, za kolikor se navadno prodaja osnovna verzija te igre.

Black Desert je sicer danes star že 6 let, a to se mu niti ne pozna. Igra je bila ob izidu eden najbolj impresivnih grafičnih izdelkov, razvijalec pa je kasneje izdal tudi grafično prenovo, tako da lahko Black Desert brez kakšnih problemov postavimo ob bok novodobnim igram.

Ena od večjih prednosti te igre v primerjavi z drugimi MMO izdelki je zanimiv in akcijski boj. Pri Black Desertu namreč ne boste samo klikali po ikonah in čakali na izvršitev animacij, ampak boste med mikastenjem morali plodno sodelovati, saj drugače kakšnega uspeha ne boste zabeležili.

Je pa treba tudi upoštevati, da je tole korejski MMO, kar s sabo prinese veliko ponavljajočih opravil in bolj slabo zgodbo ter seveda cel kup mikrotransakcij. Ločeno lahko dokupite The Eternal Winter razširitev, ki s sabo prinese novo regijo in nov igralni razred ter cel kup novih nasprotnikov in šefov, a za njo bo treba odšteti kar 80 €.

Brezplačna akcija je na voljo do 13. aprila in ko igro enkrat aktivirate, bo na vašem računu ostala za vedno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime