Popularen Valorant igralec odstranjen iz igre zaradi jeznega verbalnega napada na soigralko

Preklinjanje in zmerjanje soigralcev v večigralskih obračunih je staro kot Biblija, a kričanje v mikrofon se malce razlikuje, če to počneš sam v sobi ali pa pred tisoči gledalcev, kjer bo tvoj izpad nekdo zagotovo posnel, to pa te zna pošteno ugrizniti v rit.

To je spoznal tudi YouTuber IShowSpeed, ki ima na svojem kanalu 7 milijonov naročnikov, do svoje slave pa je prišel predvsem zaradi igranja popularnih večigralskih streljačin, kjer prevladuje Valorant. Ravno to Riotovo streljačino je preigraval mesece nazaj, ko ga je doletela nenadna smrt, zaradi tega pa mu je preprosto odneslo pokrov iz glave.

Najprej mu je nekdo želel podeliti dobronameren naslov, kar je IShowSpeeda pošteno razburilo, dodatno pa ga je podžgal komentar ženske soigralke, ki jo je takoj začel žaliti z idejami, da naj se raje vrne v kuhinjo pomivati posodo ter poniževati z raznimi kletvicami.

Ta njegov izpad je nato skočil na Twitter in je hitro postal viralen. IShowSpeed se je sicer opravičil in zapisal, da je imel takrat slab dan, a da se kljub temu sramuje svojega obnašanja.

Žal pa je po toči zvoniti prepozno, saj je njegov izpad opazil tudi Riot. Specifično gre tukaj za producentko Saro Dadafshar, ki je IShowSpeeda odstranila ne samo iz Valoranta ampak tudi iz vseh drugih Riotovih iger.

Posnetek je pritegnil pozornost tudi YouTuba in predstavnik podjetja je z besedami: “On it” napovedal, da zna tudi kreatorjev YouTube kanal doleteti kakšna naknadna sankcija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime