Ustvarjalec serije Better Call Saul namignil, da bomo v zadnji sezoni videli dva stara znanca iz Breaking Bada

Samo še nekaj dni nas loči od premiere 6. in hkrati zadnje sezone popularne serije Better Call Saul in oboževalci smo že pošteno nestrpni, saj smo na njo čakali zelo dolgo. Zadnja sezona nam bo končno pokazala finalno transformacijo pretkanega odvetnika Jimmyja McGilla v še bolj prevarantskega Saula Goodmana, hkrati pa se bo v epilogu staknila s serijo Breaking Bad in tako zaključila štorijalni lok.

Oboževalce pa ne zanima samo zgodba Saula, ampak tudi prepletanje svetov Breaking Bada in Better Call Saula. Spletna stran Variety je tako ustvarjalca serije Vinca Gilligana in Petra Goulda vprašala, če bomo morda v zadnji sezoni videli tudi lika Walterja Whitea in Jesseja Pinkmana, glavna junaka Breaking Bada.

Kreatorja sta se vprašanju nasmejala in potrdila, da se bosta seriji resda prepletli, a na način, ki ga do sedaj še nismo videli. Vince je še navrgel, da bi bila velika škoda, če se Walter in Jesse ne bi niti enkrat pojavila v Better Call Saulu.

6. sezona bo svojo premiero doživela 18. aprila, takrat pa bomo dobili dve epizodi. V ZDA bo zadeva najprej na voljo na servisu AMC+, ki pa pri nas ni na voljo. A brez skrbi, v Sloveniji bomo zadevo lahko gledali z dnevom zamika na Netflixu, epizode pa bodo nato izhajale vsak teden do 23. maja. Takrat bo sledil premor, saj bo zadnja sezona razdeljena na dva dela in bo štela 13 epizod. Drugi del bo nato na Netflixu izšel 12. julija, finale pa si bomo lahko ogledali 16. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime