Halo Infinite lahko zdaj igrate iz tretjeosebnega pogleda

Če se vam je zaradi nekega razloga zahotelo igranja Halo Infinite iz tretjeosebnega pogleda, potem svojo rešitev zagate lahko najdete na PC-ju v obliki modifikacije. Ta je sicer na voljo že nekaj mesecev, a vest o njenem obstoju se je razširila šele pred kratkim, zadeva pa je videti presenetljivo dobro in je morda nekaj, kar bi razvijalec 343 Industries v igro vključil že na začetku.

Postopek namestitve žal ni tako enostaven, kot je samo kopiranje datotek v določeno mapo, saj se bo treba malce poigrati s programi in igro prelisičiti v alternativen način delovanje. Postopki so lepo razloženi v sledečem YouTube posnetku, seveda pa je zadeva na voljo samo za preigravanje enoigralske kampanje, saj bi vas v primeru večigralstva lahko hitro doletela kakšna kazen v obliki ukinitvi vašega računa. Modifikacijo si lahko prenesete tule.

Halo Infinite je pred kratkim končno izdal tudi napovednik za 2. sezono Lone Wolves, ki se bo prikazala 3. maja. Nato so oboževalci čakali presneto dolgo, saj je 1. sezona izšla lani novembra, pa še tista, razen mikrotransakcij, ni držala ravno veliko vsebine. Nov zalogaj vsebine bo s sabo prinesel 2 novi mapi in celo igralni način King of the Hill, žal pa sodelovalnega igranja kampanje še vedno ne gre takrat pričakovati. Razvijalec sicer obljublja, da bo zadeva izšla v 2. sezoni, ampak šele enkrat kasneje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime