Nekdo je za svojo punco predelal anime Naruto in ga skrajšal na samo 135 ur

Biti navdušenec nad animeji je lep hobi, a postane težaven, ko bi rad o televizijskih dogodivščinah svoje priljubljene serije spregovoril s kom še v živo in ne samo preko forumov. Težavnost skoči na novo stopnjo, če bi rad o svoji ljubezni do japonskih animirank spregovoril s svojo ljubljeno osebo, saj, če ta že ni ljubitelj animejev, jo/ga moraš najprej prepričati v gledanje in to zahteva ogromen časovni vložek.

V takšni zagati se je znašel tudi YouTuber Oceaniz, ki je svojo deklo počasi in postopoma vpeljeval v čudoviti svet animejev. Skupaj sta si že ogledala vse tiste najbolj pomembne predstavnike, kamor lahko prištejemo JoJo’s Bizarre Adventure, Attack on Titan in My Hero Academia. Oceaniz je bil po vsem tem skupnem preživetem času postaviti tisti veliko vprašanje. Pred svojo izvoljenko je pokleknil, jo prijel za roko in vprašal: “Bi morda gledala z mano Naruta?”.

In rekla je da! No, Oceaniz je zagotovo opazil malce bolj kisel nasmešek, saj je vsakomur jasno, da je Naruto pošten zalogaj, ki ga težko prežvečijo tudi največji navdušenci premikajočih japonskih podob. Serija je znana po kvaliteti, a vsebuje tudi cel kup razvlečenih epizod in scen, ki samo goltajo ure, brez da bi prinesle kaj konkretnega.

Oceaniz se je zato odločil, da bo njuno gledanje malce olajšal. Odločil se je predelati celotno serijo in iz vsake epizode izrezati vse tiste scene, ki so po njegovem bile nepotrebne ali pa preveč razvlečene. Naloga je bila masivna, a ni se predal in po treh mesecih dela je imel pred sabo končno različico serije, imenovano Oceaniz Cut.

720 epizod je bilo predelanih in skrajšanih iz 250 ur na vsega 135 ur, kar je veliko lažje prebavljiv obrok za novega gledalca. S tem se je strinjala tudi njegova punca, s katero sta že pregledala vse epizode in zaupala mu je, da je tole presenetljivo njena najljubša anime serija do sedaj.

Oceaniz je celoten postopek snemanja zapisal v zgornjem videu, kjer je odgovoril tudi na pomembno vprašanje: “Ali si lahko zadevo ogledamo tudi drugi?”. Odgovor je seveda negativen, saj bi bila to velika kršitev avtorskih pravic, a če obiščete zgornjo Twitter objavo, boste v njej našli povezavo, ki morda v sebi skriva ravno predelanega Naruta. Mimogrede, povezava se redno spreminja, tako da če morda izgine, še enkrat preglejte njegov Twitter profil.

In ne, Boruto predelave ne bomo nikoli videli, saj Oceanizu serija preprosto tako ni všeč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime