Grozljivka The Quarry bo vsebovala posebni igralni način, ki bo igro pretvoril v film

Razvijalec Supermassive Games je zdaj že stari znanec grozljivk, saj imajo pod pasom kar nekaj projektov – med njimi je zagotovo najbolj znan Until Dawn. V zadnjih letih se sicer trudijo z antologijo The Dark Pictures, ki pa ni bila preveč dobra, a razvijalec je zdaj končno dobil malce večji proračun in prihajajoča igra The Quarry je zaenkrat videti kot njihov potep po poti stare slave.

The Quarry se bo igral podobno kot njihovi prejšnji naslovi, kar pomeni nekaj sprehajanja med lokacijami, cvikanje pred pošastmi v temi in sprejemanje odločitev, ki lahko pomembno vplivajo na nadaljnji razplet zgodbe določenega lika. The Quarry bo šel v pogledu interaktivnosti še dlje, saj bo ponujal ločen igralni način Movie Mode, ta pa ven izrezal vse igranje, tako da se bomo lahko samo naslonili nazaj in vse skupaj spremljali kot eno navadno grozljivko.

Movie Mode nam bo nadaljnje ponujal tri načine gledanja: Everybody Lives, Everybody Dies in Director’s Chair. V Everybody Lives bodo vsi liki preživeli, v Everybody Dies pa umrli. Director’s Cut nam bo po drugi strani omogočal oblikovanje osebnosti vsakega lika, tako da bomo med gledanjem ves čas na robu sedeža, saj nam do konca ne bo jasno, ali bo določena oseba preživela ali pa končala na kavlju.

Zadeva je vsekakor zanimiv eksperiment in da neko dodatno vredno celotni izkušnji. The Quarry bomo lahko igrali od 10. junija dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime