Blizzard bo kmalu predstavil nov dodatek za World of Warcraft – namiguje tudi na izdajo Wrath of the Lich King Classica

Razvijalec Blizzard še naprej dela na podpori World of Warcrafta in se počasi pripravlja na lansiranje novega dodatka, ki bi se vsaj malce odkupil vsem igralcem, kateri so bili gromko razočarani nad zadnjo razširitvijo Shadowlands. Ta je izšla dve leti nazaj in počasi je že čas za njeno upokojitev, Blizzard pa že gleda v prihodnost, katero nam bo predstavil 19. aprila preko posebnega prenosa v živo.

Kam bo gledal ta dodatek še ni znano, a na splet je že izcurljalo nekaj konkretnih informacij. Spletna stran Wowhead poroča, da bo nova ekspanzija imenovana Dragonflight in se bo vrtela predvsem okoli zmajev. O takšni sorti razširitve se med igralci šušlja že kar nekaj časa, Blizzard pa se je zdaj očitno končno narediti pravi korak v to zmajevsko smer.

Razvijalec je v preteklem tednu začel tudi namigovati na novo Classic vsebino. Blizzard je avgusta izdal ponovno izdajo originalne WoW kampanje, tej pa je v juniju 2021 sledil dodatek Burning Crusade Classsic. Tega naj bi kmalu nasledil tudi Wrath of the Lich King, ki je za mnoge še danes najboljša razširitev. Wowhead zopet poroča, da naj bi Blizzard nekaterim članom skupnosti poslal anketo, v kateri jih povprašuje po paketih nakupa, ki bi jih morda zanimali. Za 30 € bi dobili možnost dviga stopnje igralnega lika, selitev tega na druge strežnike, živali za jezdenje z Lich King preobleko in 30 dni igralnega časa. Na voljo naj bi bil tudi paket vreden 50 €, ki bo poleg vsega prej naštetega vašega izbranca dvignil na stopnjo 68 ter dodal eno igračko.

Prenos v živo se bo zgodil 19. aprila, spremljali pa ga boste lahko ob 18.00 na YouTubu in Twitchu. Blizzard bo morda to priložnost izkoristil tudi za uradno najavo Wrath of the Lich King Classica, morda pa nam povedo tudi o predelavi WoW-a za telefone, ki bo prvi igralni posnetek dobila naslednji mesec.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime