Kaj bi se zgodilo, če bi Elden Ring šefe postavil v medsebojne obračune?

YouTube kanal Garden of Eyes ima hudo zanimivo vsebino, ki se vrti predvsem okoli iger razvijalca FromSoftware. Vendar pa tule ne boste našli nobenih nekajurnih razmišljanj glede zapletene zgodbe, ki nam jo želi dostaviti Dark Souls ali pa tez glede grozot znotraj Bloodborna. Garden of Eyes namreč najraje priredi virtualne UFC spopade, kjer se v ringu spoprimejo največji šefi in tako lahko končno dobimo odgovor na vprašanje, kdo je med njimi najmočnejši in če je bilo zaradi tega naše stokratno umiranje pri določenem šefu tudi upravičeno.

Garden of Eyes je v preteklosti priredil turnirje v vseh Dark Souls igrah in je skočil tudi v Bloodborne, zdaj pa se je preselil tudi v Elden Ring. Ta izjemno popularna igra še zdaj, mesece po izidu, vlada prodajnim lestvicam in igralce bi zategadelj zagotovo zanimalo, če bi Morgott lahko premagal Rennalo oziroma kakšen bi bil epski spopad med Radagonom in Godfreyjem.

Zadeva je presneto zanimivo gledanje, saj je lepo gledati ples vseh teh impozantnih nasprotnikov, brez da ne bi zraven bili ves čas živčni zaradi naše potencialne smrti. Pretepanje je sestavljeno iz treh ali štirih rund in zanimivo je videti, da imajo sicer šefi različno zalogo zdravja, a so glede napadov in animacij nekako usklajeni in spopadi so vedno napeti in nepredvidljivi. Iz te zadeve bi lahko celo naredil stavnico in od gledalcev pobiral denar, a verjetno to založniku Bandai Namcotu verjetno ne bi bilo preveč všeč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime