Age of Empires 2 dobiva nov dodatek, ki bo osredotočen na Indijo

Strategija Age of Empires 2 kar noče v pokoj in to upravičeno. Originalna kampanja je izšla leta 1999, od takrat pa je Microsoft poskrbel za predelavo pod imenom Definitive Edition, ta pa je bila nato naknadno obogatena z dodatki.

Do sedaj sta izšli dve večji razširitvi: Lords of the West in Dawn of the Dukes, frišnemu razvijalcu Forgotten Empires pa še ni zmanjkalo idej in včeraj je tako pogumno napovedal že tretji dodatek, ki nas bo prvič v seriji odpeljal na strateške mape Indije.

Dynasties of India nam bo predstavil tri nove kampanje, ki bodo vsebovale tri igralne civilizacije. Ljudstvo Bengalis bomo popeljali skozi goste pragozde Bengala, medtem ko bodo Dravidians poskrbeli za dogajanje v pomorskih bitkah. Tu so še Gurjarasi, ki bodo posedovali enote, katere se bodo zanašale predvsem na hitro jezdenje po prostranih območjih Indije, vsaka od teh kampanj pa bo vsebovala tudi pomembno zgodovinsko osebnost – njihove zgodbe bomo zopet spremljali skozi animirane sekvence, ki nas bodo selile med posamičnimi mapami.

Dynasties of India izide že 28. aprila, za dodatek pa boste na Steamu odšteli 9,99 €. Za igranje boste seveda potrebovali kopijo igre Age of Empires II: Definitive Edition in glej ga zlomka – ta je trenutno znižana na vsega 7,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime