Epic Games podarja igro XCOM 2

Taktična igra XCOM 2 nas je prvič pozdravila leta 2016 in nam je hitro prirasla k srcu, pa čeprav je vsebovala določene pomanjkljivosti, kot so denimo zoprno časovno omejene misije. Nekatere napake je nato odpravila čudovita razširitev War Of The Chosen, ki ni dodala samo novih stvari, ampak je predelala tudi staro kampanjo in to naredila začetnikom bolj prijazno, veteranom pa hkrati ponudila nove izzive.

Osnovni XCOM 2 je bil v preteklosti večkrat pošteno znižan, založnik 2K pa ga zdaj v trgovini Epic Games ponuja popolnoma brezplačno. Igro lahko prevzamete na naslednji povezavi in čeprav je ponudba vsekakor privlačna, vam še bolj priporočamo nakup nadgradnje Collection Upgrade za 8,99 €. Ta v igro vpelje vse do sedaj izdane DLC-je, ki vključuje tudi kampanjo War of the Chosen in to je definitivno tisti priporočljiv način preigravanja originalne kampanje.

Poleg XCOM-a Epic Games podarja tudi indie naslov Insurmountable. Ta se vrti okoli plezanja skozi gore in čeprav je zadeva grafično videti nekam zastarelo, vsebuje v sebi dovolj naprednih mehanik, da si je preko njih na Metacriticu zaslužila oceno 75, ravno včeraj pa je igra dobila tudi večjo posodobitev 2.0. Svojo kopijo si lahko rezervirate tule.

Obe igri bosta brezplačni do 21. aprila, Epic Games pa bo nato ponudbo nadomestil z novimi privlačnimi priboljški: igrama Amnesia: Rebirth in Riverbond.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime