Sin Kim Kardashian med igranjem Robloxa naletel na oglas za njen seks video

V svet Kardashianov se do sedaj nisem še potopil in nič kaj me ni mikalo, da bi to sploh kdaj postoril. A nedavni dogodek je bil tako zabaven, da ga preprosto moram popisati in tako imamo zdaj na HOPsi-ju prvi članek, kjer je v naslovu zapisana Kim Kardashian.

The Kardashians je nova serija na pretočnem servisu Hulu in zadeva je imela precej razburljiv začetek. Prva epizoda, simpatično imenovana “Burn Them All To The Fucking Ground”, prikaže člane družine za mizo, nakar nenadoma v sobo stopi sin Kim Kardashian, ki mu je nek šaljivec nadel ime Saint.

Fantek nato svoji mami pokaže, da je med igranjem Robloxa na tablici nenadoma naletel na njeno sliko in ime, več kot očitno pa se je šlo za oglas nekega “Experienca”, ki ga je ustvaril nek uporabnik. Kim je najprej mislila, da je to lik njenega sina v igri, a nato se ji je posvetilo, da gre za oglas, ki je preko povezave obljubljal slavni Kimin seks video.

Kim je bila zgrožena in v epizodi prisegla, da bo preprosto tožila Roblox za nelicenčno izkoriščanje njene podobe. Seveda je bilo ob tem cel kup solz in dramatičnih posnetkov, kot se za resničnostni šov takšnega kova tudi spodobi. Veliko ljudi je zaradi tega Kim obtožilo, da sina izkorišča za večanje ogledov svoje nove serije, a vse skupaj je bil tudi lep opomin, da Roblox nima nekih resnih filtrov kar se tiče odrasle vsebine.

Kar je nenazadnje hud problem, saj igra šteje kar 30 milijonov uporabnikov, ki so stari pod 13 let. Roblox sicer pravi, da seksualne vsebine ne tolerirajo, a filter za odraslo vsebino privzeto ni vključen, moderatorji pa imajo ogromne probleme pri nadzorovanju vse neprimerne vsebine, ki se redno pojavlja na platformi.

No, Roblox se bo očitno izognil vsaj tožbi. Predstavnik podjetja je potrdil, da je res nekdo ustvaril izkušnjo, ki je imela Kimino sliko in povezavo, a da ta ni res peljala na seks video in da je bila izkušnja odstranjena, njen ustvarjalec pa odstranjen iz Robloxa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime