Snoop Dogg je zdaj igralen lik v Call of Dutyju

Kakor je bizarno, da se je Snoop Dogg pojavil v igri Call of Duty: Warzone, je še bolj čudno to, da to ni njegovo prvo uradno srečanje s franšizo Call of Duty. Snoop je namreč že davnega leta 2014 svoj glas posodil hitro pozabljenemu naslovu Ghosts, a takrat je bil prisoten samo v obliki občasnih enovrstičnic, medtem ko je tokrat njegova vloga bolj konkretna.

Activision je namreč v Warzone prenesel tako glas, kot tudi stas slavnega raperja. Snoop je tako postal čisto pravi igralni lik, ki ga odlikuje njegova markantna suhljata postava, ki se po bojišču rada sprehaja z dimom za sabo. Na žalost zvitkov marihuane znotraj igre ne bomo našli, tako da se bo treba zadovoljiti s cigaro, Snoop pa vsebuje tudi tri legendarna orožja, vsako od njih pa namiguje na njegove travnate avanture iz resničnega življenja.

Tako boste lahko v roke poprijeli za brzostrelko West Coast Bling, ostrostrelsko puško Bong Ripper in SMG s pomenljivim imenom The Shiznit. Nekako imamo občutek, da je za vsa poimenovanja poskrbel Snoop kar sam, vsej tej opremi pa lahko dodamo zlato orožje Mellow Medal, sprej High Art, značko The Original Gangsta in posebno usmrtitev Finishizzle Movizzle.

Snoopov lik boste lahko preko opravljanja izzivov tudi nadgrajevali in na stopnji 20 boste lahko odklenili dve preobleki, kjer se ena od njiju imenuje Tha Doggfather.

Več o tem skupku dobrot si lahko preberete na uradnem blog zapisu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime