Resident Evil 4 VR dobil dodatek The Mercenaries

Resident Evil 4 je oktobra lani dobil vnovično predelavo in tokrat je zaplaval na VR naprave. Žal zadeva ni izšla povsod, saj je bila ekskluzivno zavezana Oculus Meta Questu 2, kar je tudi poteptalo upe, da se bo do igre dokopala pridna modderska skupnost. Ti tako niso mogli na lastno roko popraviti eno večjih pomanjkljivosti igre, saj predelava ni vsebovala čisto vse vsebine, s katero se je leta nazaj ponašal original.

Zaradi tega si je igra pri nas prislužila malce nižjo oceno, razvijalec Armature pa je pol leta po izidu igri končno dodal manjkajočo vsebino. Specifično gre tule za igralni način Mercenaries, ki igralca zapelje skozi iste mape, ki smo jih srečali v izvirni kampanji, le da se zdaj vse vrti okoli akcije. Bojevati se je treba proti valovom nasprotnikov in za povrh je treba te kombinirano uničevati, kar nam zvišuje tudi točke. Te bomo lahko zdaj vrgli tudi na lestvico in svoje znanje pokanja zombijev primerjali z drugimi igralci po svetu.

Posodobitev s sabo prinaša tudi druge dobrine. Zdaj se lahko pozabavamo v dvajsetih različnih izzivih, kot je denimo streljanje nemrtvih sredi teme, uspešno opravljene naloge pa nam prinašajo dobrine v obliki novih preoblek za like in orožja, preko njih pa bomo odklenili tudi igralne sisteme tipa Classic Horror Mode in Big Head Mode.

Najboljše pri vsemu skupaj je dejstvo, da je posodobitev povsem brezplačna in je zdaj že na voljo, tako da je morda zopet čas, da se zopet preselimo v utrujene škornje Leona S. Kennedyja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime