Baldur’s Gate 3 potrjen za 2023

Baldur’s Gate 3 je bil prvič najavljen leta 2019 in igralci smo takrat navdušeno vzklikali, saj na tretji del te franšize čakamo že dve desetletji, za razvojne vajeti pa je poprijel Larian, ki je nazadnje spočel odlični RPG poslastici Divinity: Original Sin 1 in 2.

Larian se je pri razvoju držal izročila prejšnjih iger, kar pomeni, da je Baldur’s Gate 3 stopil v sistem Zgodnjega dostopa, v katerem se nahaja še danes. Igralci lahko že zdaj skočijo na Steam in raziščejo prvo poglavje igre, vam bo prineslo kar nekaj zabave, saj je to obsežno in omogoča kombiniranje različnih igralnih razredov.

Razvoj je lepo napredoval in med igralci je tlelo upanje, da bo morda Baldur’s Gate 3 še letos zaključil z razvojem in igralcem dostavil celotno izkušnjo. A veliko bolj verjetno je bilo, da bo igra izšla enkrat v 2023 in ravno to je Larian včeraj tudi potrdil preko novega videa.

Ta v prvi polovici vsebuje nek smešen skeč, kasneje pa končno dobimo uradni štempelj izida, ki se bo zdaj zagotovo zgodil enkrat v 2023. Tolaži vas lahko vsaj to, da Larian ves razvojni čas pridno izkorišča in igra je danes precej drugačna od njenega začetka v 2019, to pa je najbolj opazno pri izboljšavah uporabniškega vmesnika in tudi same grafične podobe, ki je zdaj preprosto za prste obliznit.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime