Godzilla in King Kong prihajata v Call of Duty: Warzone

Kaj je točno smisel, da Activision Blizzard v svojo popularno igro Call of Duty: Warzone vpeljuje navezo Godzille in King Konga ni povsem jasno. Istoimenski film je namreč izšel leto nazaj, tako da kakšna promocija trenutno ni smisla, a kdo sem jaz, da se bom vtikal v logiko marketinški kampanj.

Skratka, ogromen plazilec in gorila ste bosta pojavila v sklopu dogodka Operation Monarch. Razvijalec ni šparal na proračunu in za ta namene spočel res kvaliteten CGI napovednik, kjer se titana srečata v epski bitki in se zaključi ravno v trenutku, ko bo Kong Godzilli primazal eno pošteno klofuto.

Kaj točno bo par delal znotraj igre ni znano, a morda se bosta pretepala v ozadju, medtem ko bodo igralci uživali v drugi vsebini, ki jo prinaša 3. sezona Vanguarda, ki se tokrat imenuje Classified Arms. Na uradni strani lahko vidimo, da je Monarch v bistvu samo majhen del nove sezone, ki bo s samo prinesla nove točke zanimivosti, dodatno gulag mapo ter tri nove premium preobleke, ki se napaja iz izročila King Konga, Godzille in Mechagodzille.

Epska bitka med titanoma se bo začela 11. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime