Predelava igre House of the Dead prihaja naslednji teden tudi na PC

Igra House of the Dead se je prvič pojavila leta 1997, igralci pa so takrat navdušeno stali pred arkadnimi avtomati in med pobijanjem nemrtvih v avtomate metali cele kupe drobiža. House of the Dead je kasneje dobil predelavo za običajne konzole in se je pojavil tudi na PC-ju, a te prenove originalne izkušnje niso mogle prekašati, saj smo pri avtomatih v rokah držali plastične pištole preko katerih smo merili v dele ekrana.

Razvijalec Forever Entertainment je pred kratkim poskrbel za novo predelavo igre v modernejšo grafično preobleko, a igra je izšla samo na konzoli Nintendo Switch in tam zabeležila bolj mešane vtise. Igralci in kritiki so se pritoževali nad težave z optimizacijo in zmedene kontrole, zaradi česar igra na Metacriticu nosi bolj žalostno oceno.

Predelava bo zdaj zapustila Switch in se naslednji teden preselila tudi na vse druge konzole, sem notri pa lahko prištejemo tudi PC. Razvijalec sicer ni dodal, ali bo ta selitev s sabo prinesla kakšne druge novosti ali dodatke, a upamo, da bo bolj surova strojna moč PC-ja poskrbela vsaj za odpravo težav z optimizacijo.

House of the Dead bomo lahko igrali od 28. aprila dalje, na PC-ju pa jo bomo lahko kupili preko Steama ali GOG-a.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime