Infinity Ward naj bi kmalu napovedal Modern Warfare 2

Razvijalec Infinity Ward je bil od vedno zavezan samo delu na novih poglavjih franšize Call of Duty in nakup iz strani Microsofta to ne bo spremenil. No, vsaj ne še zaenkrat in Activision je že dolgo nazaj namignil, da bomo letos dobili nadaljevanje podfranšize Modern Warfare.

Govorimo o nadaljevanju igre iz leta 2019 in ne o tistih originalnih Modern Warfare naslovih izpred desetletja. Kako se bo novo poglavje imenovalo še ni znano, zato mu vsi pravijo kar Modern Warfare 2, uradna najava igre pa je očitno tik pred vrati.

Vsaj na to namigujeta uradna Twitter in Facebook profila, kjer sta naslovni sliki postali praktično popolnoma temni, kar je navadno znak, da se razvijalec pripravlja na napoved nečesa res velikega. Pozorne oči so hitro ugotovile, da se v črnini skriva nekaj, kar bi znalo dodati nov namig skrivnostnega naslova in spletni detektivi so sliko podvrgli čarovniji Photoshopa. Osvetljena slika je iz črnine izluščila neko postavo, ki je videti kot maska duha Simona “Ghost” Rileyja – operatorja, ki smo ga spoznali v originalnem Modern Warfaru in kasneje tudi Warzonu.

Ne ostane nam drugega kot čakanje na uradno razkritje. To naj bi se po enih govoricah zgodilo 30. aprila, Modern Warfare 2 pa naj bi ameriške specialne enote popeljal v boj proti kolumbijskim kartelom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime