Elden Ring bo še ta teden dobil VR modifikacijo

Kako bi bil videti Elden Ring skozi VR pogled? Presneto lepo, to pa nam nakazuje neuradna modifikacija, na kateri dela dobro znani modder Luke Ross. Ta je v preteklosti v VR okolico preselil nekaj najbolj popularnih iger kot so Mafia 2, Horizon Zero Dawn, GTA 5, Red Dead Redemption 2 in celo Cyberpunk 2077.

Zdaj je prišel na vrsto tudi Elden Ring, zadnja uspešnica razvijalca FromSoftware, ki mesece po izidu kraljuje enoigralskim igralnim lestvicam. Luke je ob najavi projekta pokazal tudi kratki dražilnik, ki nas sprehodi skozi uvajalno stopnjo, dokler nas na koncu ne počaka spopad s prvim šefom.

Kratki dražilnik pokaže Elden Ring v povsem novi luči in razvijalec je resnično ustvaril čudovit svet, ki v prvoosebnem pogledu dobi nove dimenzije. Zdaj se lahko nagibamo izza vogalov, buljimo v visoke prepade in uživamo v gotski in zapuščeni podobi, ki je ne prekinja nobena nepotrebna glasba, ampak samo žalosten in depresiven veter.

In to je v bistvu tudi glavni namen tega projekta: uživanje v atmosferi. Video nam sicer pokaže nekaj mahanja z mečem, a to seveda brez uradne podpore izpade nerodno. Igranje je možno samo preko igralnega ploščka, tako da lahko pozabite na realistično zamahovanje s kontrolerji, ob igranju pa vam zna postati hitro slabo, saj Elden Ring zahteva veliko prevalov in kroženja okoli nasprotnikov. Luke pravi, da modifikacija ni namenjena tistim z občutljivimi želodci in res si ne predstavljamo, kako bo zadeva izpadla ob resničnem preigravanju.

Modifikacija naj bi izšla enkrat v tem tednu, Luke pa pravi, da bo tole samo začetna verzija in da bo na njej treba postoriti še ogromno dela. Za prenos datotek se boste morali naročiti na njegov Patreon kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime