Avatar 2 končno dobil uradno ime, prvi del dobiva predelavo

Režiser James Cameron je nadaljevanje filma Avatar napovedal celo večnost nazaj, zdaj pa bo plod njegovega dela končno nehal biti samo fantazija, ampak bo postal realnost. Avatar 2 je resda za svoje rojstvo potreboval dolgih 13 let, vendar pa je tehnologija preprosto potrebovala svoj čas, da je lahko dosegla Cameronovo vizijo.

Na festivalu CinemaCon 2022 je Avatar 2 igral veliko vlogo, saj je tam na oder stopil producent filma Jon Landau in skupaj s Cameronom, ki se je tam pojavil preko video klica, ponosno najavil uradno ime filma, ki se bo glasilo Avatar: The Way of Water.

Gledalci so si nato ogledali kratki dražilnik, ki pa zaenkrat ni na voljo za javnost – ta ga bo prvič videla 6. maja, ko se bo pojavil pred filmom Doctor Strange in the Multiverse of Madness, na splet pa bo nato prišel kak teden kasneje. Video sicer ni bil preveč zgovoren, saj je prikazal samo nekaj sveta in veliko, veliko vode, kar glede na podnaslov filma in Cameronovo obsedenost z morjem niti ni presenetljivo.

Smo pa dobili kratek oris zgodbe. The Way of Water se bo dogajal desetletje po dogodkih iz prvega filma, sledili pa bomo avanturam Jakea, Neytiri in njunim otrokom. Vse so bo vrtelo okoli družine, ki se bo morala bojevati za svoje preživetje, čaka pa jih kar nekaj tragičnih dogodkov.

The Way of Water bo dobil še tri nadaljevanja, a ta niso dobila uradnega imena. Vsako od teh poglavij bo nosilo ločeno zgodbo, a skozi vsa bo peljala ena glavna štorijalna nit. Če morda Avatarja niste že dolgo pogledali, potem je morda pametno počakati do septembra. Disney bo namreč 23. septembra v svet poslal predelano in olepšano verzijo prvega dela, ki nas bo lepo pripravila na The Way of Water, ki se bo v kinih pojavil 16. decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime