Prihajajoči That ’90s Show bo vsebovala večino igralcev iz serije Oh, ta sedemdeseta

Serija Oh, ta sedemdeseta je svojo prvo sezono dobila leta 1998 in je bila primarno namenjena vsem tistim, ki so svoje odraščanje doživljali 20 let nazaj. Zdaj se piše 2022 in to je ravno pravšnji čas za nadaljevanje, ki ga bo spočela nedavno najavljena serije That 90’s Show, ta pa se bo dogajala sredi devetdesetih, natančneje leta 1995.

Serija se bo vrtela okoli nove zasedbe junakov, ki jim bo poveljevala Leia Forman, hčerka Erica in Donne iz originala, ki se je vrnila na daljši obisk dedka in babice Reda in Kitty v mestece Point Place. Vse je tako pripravljeno za nove sezone, polne nostalgičnih spominov in zabavnih avantur, ki jih bomo lahko v celoti pogledali na Netflixu. Pretočni servis je oboževalce originala pred kratkim znova razveselil, saj se bo v serijo vrnila skoraj celotna zasedba starih junakov, a samo v gostujočih vlogah.

Tako bomo lahko v starejših verzijah videli Erica, Donno, Feza, Jackie in Kelsoja. Izjema tule je Hyde, saj je bil igralec Danny Masterson obtožen večih posilstev in za svojo pravdo se bo moral zagovarjati na sodišču. Netflix se je z Dannyjem v preteklosti že soočil, saj ga je zaradi teh obtožb že odpustil iz serije The Ranch in od takrat se želi od igralca čim bolj oddaljiti.

That ’90 Show zaenkrat še nima datuma izida, a zadnje govorice pravijo, da se zna izid zgoditi enkrat v jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime