Apex Legends konec meseca prihaja tudi na telefone

Battle royale streljačina Apex Legends se je leta nazaj izkazala za nepričakovano uspešnico in vse od takrat jo založnik EA rade volje podpira, preselil pa jo je tudi na cel kup različnih platform. Igra bo kmalu dobila že svojo 13. sezono, ki bo med drugim prinesla tudi povsem novega heroja Newcastla, čaka pa nas seveda še cel kup drugih dodatkov in nova sezonska prepustnica.

Apex Legends pa bo še ta mesec doživel tudi prehod na telefone. Razvijalec Respawn Entertainment je zadevo sicer že poslal na iOS in Android operacijske sisteme, a le za zelo omejen trg, zdaj pa se pripravlja izid za celoten svetovni trg.

Mobilna različica se imenuje Apex Legends Mobile in v svoji srži ponuja enako igralno izkušnjo kot na PC-ju, le da je ta obogatena z dodatnimi igralnimi načini, mapami in dogodki, ki jih bomo lahko podoživeli samo na mobilni platformi. Prav tako telefonska različica prejeti nekatere nove heroje in vsebino pred igralci na PC-ju in konzolah, kar bo Respawnu tudi omogočilo predčasno testiranje določenih funkcij, preden bodo te postale na voljo za tisto “glavno platformo”.

Skupaj z vsem tem je bil prilagojen tudi nadzor, saj je bil ta zgrajen povsem na novo in v obzir jemlje kontrole na dotik. Apex Legends Mobile je tako praktično povsem svoja igra, kar pa prinaša tudi svoje minuse. Igra se namreč tako razlikuje od PC in konzolnih verzij, da navzkrižno igranje z njimi preprosto ne bo mogoče.

Apex Legends Mobile še nima čisto točnega datuma izida, a naj bi na telefone po vsem svetu prispel enkrat proti koncu maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime