Obi-Wan Kenobi dobil nov napovednik

Včeraj se je po svetu odvil praznik Vojne zvezd in ta je tokrat šel mimo nas presenetljivo mirno in brez kakšnih večjih najavil iger ali filmov. Disney se je praznika vseeno spomnil in je za nas pripravil drugi napovednik prihajajoče serije Obi-Wan Kenobi.

Nova serija se bo dogajala 10 let po dogodkih filma Maščevanje Sitha, v tem času pa je galaksija skoraj povsem podvržena oblasti zlobnega Imperija. Preživeli Jediji so postali tarča lova sithovskih inkvizitorjev, Obi-Wan Kenobi pa se takrat pametno skriva na planetu Tattooine in vsake toliko z daljnogledom preveri stanje Luka Skywalkerja. K sreči ne bo ves čas samo žulil riti na vročem puščavskem pesku, ampak se bo odpravil tudi drugam, v eni sceni pa se bo srečal z Darth Vaderjem. Žal pa v seriji ne bomo srečali Darth Maula, ki je sicer umrl ob koncu Grozeče prikazni, a je bil kasneje oživljen v risani seriji The Clone Wars.

V vlogo Darth Vaderja se bo tokrat zopet vrnil igralec Hayden Christensen, ki je zaradi svojega lesenega igranja morda najbolj osovražen like Vojnozvezdnega izročila in morda mu bo serija Obi-Wan Kenobi končno omogočila, da se odkupi za svoje pretekle grehe. Ni sicer še jasno, ali bomo Haydena sploh videli brez slavne črne čelade, saj brez nje ne bo mogel dihati, a zagotovo bomo dobili vsaj en kader z njegovim osivelim obrazom.

Serija Obi-Wan Kenobi bo štela vsega 6 epizod in jo bomo na pretočnem servisu Disney+ lahko spremljali od 27. maja dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime