Hitman 3 bo kmalu prejel prenovo z ray tracingom

Razvijalec IO Interactive je te dni na polno zaposlen z razvojem svoje prve igre, ki bo za glavnega junaka vzela filmskega Jamesa Bonda, vmes pa si vsake toliko vzamejo nekaj časa za dodatno piljenje svojega zadnjega izdanega naslova, ki sliši na ime Hitman 3. Ta bo za letos dobil novo sezono, ki se bo imenovala Year 2 in čeprav je bila ta napovedana že nekaj časa nazaj, o njej kakšnih dodatnih informacij do sedaj nismo dobili.

Jezik se je zdaj končno malce razvozlal in razvijalec je na svoji strani zapisal svoje načrte glede prihodnosti. Največ besed je namenil igralnemu načinu Freelancer, ki je nekakšno napredovanje skozi stopnje v rogue-like maniri skozi eno varnostno hišo. IO Interactive pravi, da so nad igralnim načinom navdušeni, a da zanj potrebujejo več časa, kot pa so mislili na začetku. Freelancer vsebina je bila tako prestavljena v drugo polovico letošnjega leta, razvijalec pa pravi, da bomo kmalu dobili bolj globok vpogled v ta specifični igralni način.

hitman 3

Niso pa vse samo slabe novice. Hitman 3 bo namreč že 24. maja prejel cel kup nove vsebine, ki bo zaobjemala nove izmuzljive tarče in dodatna orožja, kot je The Ducky Gun. Skladno s tem se bo na PC-ju pojavila tudi možnost ray tracing osvetlitve, tako da boste lahko vsa tri Hitman poglavja preigrali v izboljšanem sijaju. Hitman je sicer že zdaj videti odlično, a stopnje resnično vsebujejo takšno okolico, kjer bo napredne odseve pravo veselje gledati.

Za konec je bila omenjena tudi povsem nova mapa Rocky. Ta je zdaj dobila datum izida, ki je zapovedan za enkrat v juliju, nova mapa pa nam bo povedala dogodke, ki so se zgodili pred dogodki tretjega dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime