Dying Light dobil nov DLC, ki s sabo prinese motorno žago

Razvijalec Techland po sedmih letih še vedno aktivno podpira prvi Dying Light, čeprav bi bilo nekako logično, da bi po izidu drugega dela vse napore vložili v tega. Prvi del je do sedaj dobil že tako veliko vsebine, da ji drugi del enostavno ne more konkurirati in verjetno ga bo dohitel šele čez nekaj let.

Do takrat pa se lahko še naprej prešerno zabavamo v enici. Ta je pred kratkim doživela osvežitev svojega DLC-ja Hellraider, zdaj pa v osnovno kampanjo prihaja dodatek Dieselpunk. Ta s sabo ne prinaša nobenih novih nalog ali pa kakšne znatne štorijalne vsebine, ampak se vse vrti okoli nove opreme, pri kateri vsekakor prednjači motorna žaga Gut Render.

Ta tudi v napovedniku igra glavno vlogo in z rezanjem boste razkosavali žive in nežive nasprotnike. Če bi v roko radi prijeli kaj bolj dinamičnega in hitrega bo za vas pravšnji meč Flesh Ripper, vpeljano pa je tudi za odstranjevanje nadlog od daleč preko hitre strojnice Greaser.

Poskrbljeno je bilo tudi za zabavo v razširitvi The Following, ki s sabo prinese vozila. Tam boste lahko zdaj zapregli Rugged Roadsterja, ki ponuja več vožnje za manj bencina.

Razvijalec je oboževalce navdušil tudi z novico, da so vsi lastniki osnovne igre zdaj upravičeni do brezplačne nadgradnje na Enhanced Edition, ki s sabo prinese cel kup DLC-jev in celo ločeno kampanjo The Following.

Techland seveda dela tudi na vsebini za Dying Light 2, ki je v tem tednu prejel večjo posodobitev, ta pa je s sabo prinesla možnost ponovnega igranja New Game+ ter cel kup popravkov in optimizacij. Delo teče tudi na prvem večjem štorijalnem DLC-ju, ki nas bo postavil v vlogo nekega drugega lika, spremljali pa bomo dogodke, ki so se dogajali vzporedno z zgodbo protagonista Aidena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime