Fim Weird: The Al Yankovic Story dobil prvi napovednik

Filmi po znanih glasbenikih so lahko prave uspešnice in to sta dobro dokazali biografiji Bohemian Rhapsody in Rocketman, kmalu pa bomo dobili še en tak oris kariere, le da se bodo filmarji tokrat osredotočili na pevca parodij ‘Weird Al’ Yankovica.

Tega bo v filmu Weird: The Al Yankovic Story upodobil igralec Daniel Radcliffe, ki se ga seveda spomnimo predvsem po njegovi vlogi Harryja Potterja. Daniel se tako zdi malce smešna izbira, saj si z Alom ne delita ravno obraznih podobnosti, a producenti se s tem ne obremenjujejo preveč. Pod pisca se je namreč podpisal kar sam ‘Weird Al’ Yankovic, tako da bo film po njegovem življenju avtentičen, Daniel pa se je med snemanjem imel očitno prav fajn.

Film nam bo omogočil vpogled v turbulentno življenje pevca, ki je svojo profesionalno pot začel s parodijami pesmi Like a Surgeon in Eat It, kar nekaj preobratov pa se je zgodilo tudi v njegovem ljubezenskem potovanju. Nadejamo se lahko napada harmonik in smešnih pripetljajev, Daniel pa je v eni sceni celo brez havajske srajce, kjer se pokaže njegovo nenormalno dobro izklesano telo. ‘Weird Al’ ni bil nikoli neki mišičnjak, tako da je ta kader malce bizaren.

Weird: The Al Yankovic Story še nima točnega datuma izida in naj bi izšel enkrat jeseni. Na voljo bo samo na pretočnem servisu Roku Channel, ta pa pri nas, seveda, ni na voljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime