Na splet ušlo nekaj posnetkov iz snemanja serije The Last of Us

Bo serija The Last of Us bila najboljša selitev igričarske zgodbe na televizijske ekrane in kino platna? Potenciala ji vsekakor ne manjka, saj na produkciji dela HBO, za namene izvršnega producenta pa so najeli Craiga Mazina, ki je prej ustvaril odlično mini serijo Černobil ter idejnega očeta iger Neila Druckmanna.

Poskrbljeno je bilo tudi za nekaj zvezdniških igralnih imen. Vlogo Joela bo prevzel Pedro Pascal, v Ellie pa se bo preobrazila Bella Ramsey, ki je nase opozorila v seriji Igra prestolov.

O obstoju serije vemo že nekaj časa in snemanje se je mesece nazaj in večinoma se bo odvilo sredi mesta Calgary. Ravno iz tam sta nedavno na splet ušla dva posnetka, ki jih je posnel nek pogumnež, kateremu se je uspelo prikrasti blizu lokacije snemanja in izmakniti nekaj kadrov.

Prvi od teh kaže množico ljudi, ki glasno skandira slogan “Fuck Fedra” in v zrak izstreljuje svetlobne rakete. Na prizorišče se nato pripelje vojska, v seriji pa naj bi to predstavljalo karantenske ukrepe v Pittsburghu, še preden je po svetu izbruhnil virus in ga spremenil v post-apokaliptično okolico, ki smo jo nato spoznali v obeh igrah.

Še bolj je zanimiv drug posnetek, kjer lahko za nekaj sekund vidimo naša glavna junaka. Joel in Ellie prideta do zaklenjenih vrat in Ellie se mora presmukati skozi zračni jašek, da lahko nato svojemu spremljevalcu odpre vrata od znotraj. Kar je še posebej zanimivo pri tej sceni je dejstvo, da je praktično kopija tiste iz igre, to pa tudi pomeni, da bo serija dokaj zvesto sledila dogodkom iz prve igre. Vseeno pa to ne bo čista kopija igrine štorije, kar je potrdil tudi Neil Druckmann, tako da lahko pričakujemo povsem nove dogodke in tudi like. Eden od teh bo Perry in njegov igralec Jeffrey Pierce je v intervjuju povedal, da bo ta nekatere dogodke iz prve igre zasukal na glavo.

Skratka, The Last of Us je že zdaj videti slastno, a na žalost bo na prvo sezono treba še dolgo čakati, saj bo izšla šele enkrat v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime