Gotham Knights dobil prvi daljši igralni napovednik

Razvijalec WB Games Montréal je prepričan, da imajo igralci vrh glave Batmana in da bi v videoigrah veliko raje prevzeli vloge njegovih pomočnikov, kamor spadajo Robin, Nightwing, Batgirl in Red Hood. Od kje jim ta ideja ni jasno, saj so bili igralci nad serijo Arkham naravnost navdušeni in že dolgo kličejo po četrtem delu serije, žal pa so njihove želje bile preslišane.

In tako bo tudi v prihajajočem naslovu Gotham Knights, ki bo kazal zgodbo, kjer ne samo da Batman ne bo prisoten, ampak bo pravzaprav kar mrtev. Zločinski umi medtem ne počivajo in nalogo branilcev mesta so prevzeli prej omenjeni heroji – dva od njiju pa zdaj nastopata v daljšem igralnem napovedniku, ki prikaže marsikaj novega.

Gotham Knights se bistveno ne razlikuje od Arkham iger. Tu je ogromno mesto, ki ga bomo zopet lahko raziskovali samo ponoči, ulice pa poseljujejo tolpe banditov, ki jim bo zopet treba prešteti rebra. V akciji lahko vidimo Nightwinga in Red Hooda, boj pa zopet močno spominja na Arkham igre, tako da bo treba veliko zamahovati, se izmikati, izvajati protiudarce in vsake toliko uporabiti kakšno tehnološko igračko.

Vsak od teh junakov bo vseboval svoje bojevalne poteze: Nightwing se denimo zanaša za boj od blizu s posebnimi palicami, Red Hood pa nasprotnike raje strelja. Prav tako ne bo slonelo vse na akciji, saj se bomo lahko nasprotniku prismukali za hrbet in ga prikrito odstranili, vsaj heroj pa bo vseboval svojo unikatno potezo usmrtitve.

Žal v oči malce bodejo animacije, ki so videti nekam plavajoče in ne nosijo neke vidne teže. Nightwing zelo rad skače po bojišču, ko pa že koga udari, se večkrat kar odbije stran, enak problem pa nosi tudi Red Hood, čigar streljanje na nasprotniku ne pušča resnih posledic.

Se nam pa vsaj za raznovrstnost pri igranju ni za bati, saj so naloge videti domiselno in med sprehajanjem skozi mesto se bomo lahko zavihteli tudi na motor.

Gotham Knights bo prestavitvi izida po novem izšel 25. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime