South Park: The Streaming Wars prihaja 1. junija

Ustvarjalca Matt Stone in Trey Parker priljubljene risane serije South Park sta lani avgusta z založnikom ViacomCBS sklenila kupčijo, vredno 900 milijonov dolarjev, za ta izkupiček pa bosta na pretočni servis Paramount+ spočela 14 posebnih, daljših epizod South Parka.

Dve takšni epizodi, Post Covid in Post Covid: Covid Returns, smo že dobili, zdaj pa smo dobili kratki dražilnik za tretjo epizodo z naslovom The Streaming Wars. Napovednik je resnično skromen in v kratkem kadru lahko vidimo samo Erica Cartmana, ki sedi na stolu skupaj s svojo mamo in veka svoj značilni lažni jok.

Uradni opis epizode prav tako ni nič kaj preveč zgovoren. Eric se bo spopadel s svojo mamo v bitki volje, zadaj pa se bo odvijala epska bitka, ki grozi obstoju South Parka.

Glede na naslov lahko sklepamo, da se bo ta epska bitka tikala spopada med poplavo pretočnih servisov, ki te dni na vsak način na svojo mesečno naročnino poskušajo pripojiti čim več uporabnikov. Včasih je na tem področju vladal samo Netflix, a tudi ta je začel čutiti napad zasledovalcev kot so HBO Max, Disney+, Amazon Prime in, ironično, Paramount+. Ta bo leta 2025 postal ekskluzivni dom vse South Park vsebine, že v 2024 pa bomo 27. sezono serije spremljali samo tam. K sreči naj bi Paramount+ v Sloveniji prišel že enkrat proti koncu tega leta.

South Park: The Streaming Wars izide 1. junija, poleti pa bomo dobili še četrto posebno epizodo, a ta zaenkrat še nima uradnega imena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime