Odlični Prey si lahko trenutno pridobite brezplačno

Vse dokler bom lahko tipkal članke bom ob vsaki priložnosti brez obotavljanja priporočil igro Prey in to vsakemu, ki so mu ljube enoigralske igre, z odlično zasnovanimi stopnjami in unikatnimi igralnimi mehanikami.

To je eden tistih naslovov, ki me ob vsaki omembi njegovega imena privede do razmišljanja glede ponovnega preigravanja. Prey nas postavi na krov zapuščene vesoljske postaje Talos 1 in na začetku nam je jasno bolj malo. Kam je izginila vsa posadka in zakaj so edina živa bitja katranaste tvorbe, ki se lahko poleg tega pretvorijo v praktično vsak okoli stoječi predmet, tako da se med raziskovanjem nikoli ne počutiš varno?

Igranje se bo tako vrtelo okoli razvozlanja te skrivnosti, zraven pa se boste zabavali z unikatnimi mehanikami. Tudi sami lahko denimo prevzamete možnost transformiranja v naključne predmete in to vam bo omogočilo dostop do prej zaprtih predelov. Ste prišli do zaklenjenih vrat? Nič hudega, preobrazite se v skodelico in se preprosto odkotalite skozi majhno špranjo na drugo stran.

In zdaj lahko to zadevo preigrate povsem brezplačno, saj jo digitalna trgovina Epic Games ponuja zastonj vse do 19. maja, zraven pa boste prejeli tudi DLC Mooncrash, ki igranje popestri v novem rogue-lite igralnem načinu. Svojo kopijo lahko prevzamete tule.

Poleg Preya si lahko v košarico pospravite tudi vikinško igro Jotun: Valhalla Edition in futuristično dirkačino Redout: Enhanced Edition, ki vas čaka tukaj.

Epic Games za naslednji teden pripravlja novo poslastico, ki pa je zaenkrat ne razkriva. V preteklosti so nam takšna presenečenja dostavila brezplačni GTA 5, tako da nas res zanima, kaj se tokrat skriva za zaveso.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime