Telekom Slovenije FIFA 22 turnir za glavno nagrado ponuja PlayStation 5

Se še spomnite časov, ko smo po Sloveniji imeli igričarske turnirje in to v živo? Tako si lahko prišel v nek vnaprej organiziran dogodek, se usedel za vrhunski PC ali konzolo ter sodeloval v kakšnem tekmovanju ali pa se preprosto pozabaval ob kakšni igri, medtem ko so te obkrožali enaki misleči navdušenci nad igrami.

Poredni koronavirus nam je te dogodke povsem izmaknil, a zdaj smo grozečo nemezo naposled odpravili z maskami in cepivi, ki nam dvignejo zaščito pred virusi na +5, tako da se počasi vračajo tudi igričarski turnirji. Telekom Slovenije se je tako odločil organizirati svoj prvi večji turnir v letu 2022, ta pa bo potekal v nogometni igri FIFA 22.

Turnir je prišel ravno ob pravem času, saj nas konec leta čaka finale Lige prvakov in o nogometu te dni govorijo vsi, nekateri pa bi se v igri radi preizkusili tudi virtualno. Telekom Slovenije se je odločil udeležence tudi bogato nagraditi, saj je glavna nagrada povsem nova konzola PlayStation 5, skupaj z dodatnim brezžičnim igralnim ploščkom DualSense. Tudi če ne zmagate, domov ne boste odšli praznih žepov, saj bo vsak udeleženec prejel neko praktično nagrado.

Prijave so na voljo samo še do nedelje, 15. maja, a se iztečejo točno ob polnoči zato se splača pohiteti, saj je glavna nagrada res mamljiva, vseeno pa moramo tu zapisati, da turnir zahteva nekaj izpolnjenih predpogojev. V turnirju namreč lahko sodelujejo samo tisti, ki so naročeni na Telekomov paket telefonskih storitev Supr, ki je namenjen uporabnikom med 15. in 31. letom starosti.

Več o poteku turnirja, pravilih in paketu Supr si lahko preberete na uradni strani, tam pa lahko opravite tudi prijavo.

Turnir bo nato potekal dva dni in sicer v petek, 20. maja ob 17.00 in soboto, 21. maja ob 12.00, lokacija dogajanja pa bo Telekomov center v Cityparku Ljubljana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime