Komik Norm Macdonald je pred smrtjo na skrivaj posnel standup, ki konec meseca prihaja na Netflix

Norm Macdonald je dobro znano ime komičnih vod in svet je prejšnjega septembra ostal odprtih ust, ko je nenadoma v javnost prišla novica o njegovi smrti. Norm sicer ni bil nek mladenič, a pri 61. letih vseeno ni kazal kakšnih znakov prerane upokojitve.

A javnost ni vedela, da se je komik zadnjih 9 let pred smrtjo boril z rakom. Svoje bolezni ni želel javno deliti, saj je bil mnenja, da bi ga morda zaradi tega občinstvo med nastopom dojemalo drugače, Norm pa ni želel njihovega obžalovanja, ampak je na svojih nastopih, tako kot vsak pravi komik, najbolj užival takrat, ko jih je lahko nasmejal.

Norm pa se je od nas želel posloviti na svoj način, zato je na skrivaj posnel še svoj zadnji “special” in to kar sredi svoje dnevne sobe. Njegova dolgoletna sodelavka pri produkciji Lori jo Hoekstraje za spletno stran Hollywood Reporter povedala, da je Norm leta 2020 pri zdravnikih izvedel za svojo novo diagnozo, ki ni bila dobra. Komik se je zato odločil ustvariti še svoj zadnji nastop, ki bo služil za nekakšen njegov pozdrav iz onostranstva.

Nastop se imenuje Nothing Special, njegova vsebina pa ostaja skrivnost, a stavimo, da bo veliko norčevanja iz raka in tudi same smrti.

Ta prav poseben standup si bomo lahko ogledali na Netflixu in sicer že 30. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime