Huawei na veliki konferenci Nordic Game predstavlja priložnosti za razvijalce iger

OBJAVA PARTNERJA

Vodilno tehnološko podjetje Huawei se vrača na dogodke v živo s prisotnostjo svoje ekipe na konferenci in sejmu Nordic Game, ki je posvečena nordijski in srednjevzhodni Evropi igričarski industriji.

Na dogodek, ki bo od 17. do 20. maja potekal na zgodovinskem prizorišču Slagthuset v mestu Malmö na Švedskem, bo Huawei predstavil, kako hitro rastoča uporabniška baza njegove trgovine z aplikacijami AppGallery prinaša številne prednosti razvijalcem iger.

Huawei vabi razvijalce in igričarske studie k srečanju na dogodku. Poudarek bo na tem, kako lahko AppGallery in Huaweievo rastoče igralno središče GameCenter ponudita novo priložnost za širitev uporabniške baze. Strokovnjaki bodo predstavili preprost postopek integracije in system ppromocij, ki so postavljene tako, da bodo koristile tako uporabnikom kot razvijalcem.

Igre so postale najhitreje rastoča in ena najuspešnejših kategorij v trgovini AppGallery. Razvijalci vsebin prek nje z novimi in obstoječimi igrami dosegajo 580 milijonov aktivnih uporabnikov platforme po vsem svetu, od tega 45 milijonov v Evropi. Trgovina AppGallery pa beleži kar 7-odstotno medletno rast.

Huawei

Na konferenci Nordic Game bo Huawei, ki je platinasti sponzor dogodka, vključen v več ključnih dejavnosti:

  • Dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik za mobilne storitve pri Huaweiu, bo na konferenci s primeri dobre prakse nekaterih najbolj priljubljenih razvijalskih studiev predstavil učinkovite načine trženja iger v AppGallery.
  • Huawei bo na odru gostil tudi podjetje Outfit7, globalnega razvijalca iger, ki stoji za nagrajeno serijo Talking Tom & Friends in težko pričakovano fantazijsko igro Mythic Legends. Outfit7 bo predstavil svoje izkušnje pri delu z AppGallery odkar se je pridružil platformi.
  • Na svoji stojnici (10B) bo Huaweieva ekipa gostujočim razvijalcem zagotovila vpogled v priložnosti za rast, prednosti sheme Huawei Ads na področju iger in podrobnosti o tem, kako Huawei razvijalcem omogoča preprosto tehnično integracijo.
  • Huawei je v okviru podelitve nagrad Nordic Game Awards tudi pokrovitelj nagrade Best Nordic Game of the Year – Small Screen za najboljšo mobilno igro na konferenci.

»Veseli nas, da smo ponovno del skupnosti dogodka Nordic Game. Razumemo, kako lahko razvijalce, ujeti v strast do svoje umetnosti, včasih udari kurta resničnost, ko se izkaže, da je težko pridobiti in obdržati igralce iger. Mi smo jim prisluhnili in zagotovili enostavno rešitev z razmeroma majhnimi napori, ki izkoristi nov neizkoriščen kanal za dosego več deset milijonov aktivnih uporabnikov trga z visoko vrednostjo,« je dejal dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik za mobilne storitve pri podjetju Huawei v Evropi. »Ta dogodek smo pripravili z mislijo na njih, zato vabimo in pozdravljamo nove ter obstoječe partnerje k pogovoru z našimi strokovnjaki. S tem bodo dobili goblje razumevanje o tem, kako lahko delujemo skupaj pri razvoju njihovega poslovnega modela.«

Pripravljeni na igre

Huawei sicer navdušencem nad igrami ponuja tudi odlične pametne telefone, ki jih odlikuje zmogljivost na vseh področjih. Na vrhu sta premijska pametna telefona Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket, njima pa se pridružujejo še telefoni srednjega razreda Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i.

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več