Serija Black Mirror se vrača

Tri leta minevajo odkar je na Netflix prispela 5. sezona serije Black Mirror, ki je od vedno veljala po svojih norih idejah prihodnosti, ki je bila ravno dovolj napredna in realistična, da je izpadla na koncu pristna kritika sodobne družbe. Serijo je ustvaril Charlie Booker in sprva je bil Black Mirror bolj nišna zadeva, za katero so vedeli samo največji poznavalci televizije, ko pa je Booker podpisal pogodbo z Netflixom pa je zadeva postala precej bolj popularna.

Žal pa vse ni bilo tako rožnato, saj so si kritiki enotni, da je kvaliteta začela v kasnejših sezonah padati in je dosegla dno ravno v 5. sezoni. Zdelo se je, da Charlie ni imel več toliko originalnih idej in epizode so se začele že malce ponavljati, zato je bil čas za oddih. Charlie Booker in producentka Annabel Jones sta leta 2020 zapustila podjetje House of Tomorrow in ustanovila novo Broke and Bones, a pravice do Black Mirrorja so ostale pri prejšnjem založniku Endemol.

To je tudi pomenilo, da Charlie ni mogel delati novih epizod Black Mirrorja, dokler Netflix ne spočne nekega novega dogovora in ta je bil zdaj očitno dosežen. Spletna stran Variety namreč poroča, da je v nastajanju 6. sezona in da bosta na njej zopet delala Charlie Booker in Annabel Jones. Trenutno naj bi produkcijska ekipa nabirala igralce, tako da se zdi, da je scenarij že spisan, nova sezona pa naj bi imela več epizod kot uboga peta, ki je na koncu zmogla vsega tri dele.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime