Nova Marvelova junakinja She-Hulk dobila prvi napovednik

Disney nadaljuje s svojo proizvodno linijo Marvelovih filmov, ki jih kar noče zmanjkati. Medtem, ko se v kinodvoranah zabavamo z gledanjem Doktorja Stranga, nas založnik že draži z naslednjim projektom, serijo z imenom She-Hulk: Attorney at Law.

Že iz naslova se vam lahko svita o čem se bo vrtelo dogajanje nove serije. Ogromni zeleni bojevnik Hulk bo dobil svojo žensko inačico v obliki samotarske odvetnice Jennifer Walters. Ta se nato sreča z Brucom Bannerjem, ki jo nato preko bučnega eksperimenta spremeni v zeleno bojevnico, ki praktično takoj izkoristi svojo moč in odtrga vrata kletke, kjer je potekala transformacija.

Napovednik je tisti tipični Marvelovski, tako da lahko pričakujete nekaj razbijanja in pametnih enovrstičnih. Bruce denimo v enem kadru omeni, da transformacijo sprožita občutka strahu in jeze, Jennifer pa mu domiselno odgovori, da so to že tako ali tako osnovna čustva vsake ženske. Glavno vlogo bo prevzela Tatiana Maslany, ki se je sicer spomnimo iz serije Orphan Black, Mark Ruffalo pa bo zopet nadel obsežne gate zelenega Hulka.

She-Hulkinja bo praktično v celoti spočeta preko CGI tehnologije, ki je v akcijskih sekvencah videti v redu, v bolj umirjenih kadrih pa je tehnologija videti nekam leseno in vsakemu je jasno, da gleda v računalniško ustvarjen model. Morda zadevo še malce izpilijo pred dejanskim izidom, ki ni več tako daleč, saj bomo zadevo gledali že od 17. avgusta dalje in to na pretočnem servisu Disney+, za katerega upamo, da bo takrat na voljo tudi pri nas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime