Test Drive Unlimited Solar Crown prestavljen v 2023

Dirkačina Test Drive Unlimited Solar Crown je bila prvič najavljena leta 2020, založnik Nacon pa je v zadnji posodobitvi glede razvoja izid napovedal za letošnji september. To se žal ne bo zgodilo, saj je Nacon na Steamu zapisal novo novico glede razvoja, ta pa je igro prestavila v 2023.

Nacon se je za to potezo odločil zato, ker želi dostaviti najboljšo dirkačino v franšizi. Solar Crown se od prejšnjih delov serije ne bo tako preveč razlikoval in bo ohranil svoje prvine: dirkanje na ogromni mapi, ki bo poustvarjena v merilu 1:1 in nabiranje luksuznih avtomobilov, ki jih vozijo samo tisti najbolj premožni.

Volan bomo tokrat sukali v Hong Kongu, ki bo vseboval 550 km ceste, igralci pa se bomo lahko pridružili klanoma Streets in Sharps, to pa nam bo tudi pomagalo pri našem vzponu in dvigu statusa. Solar Crown bo veliko vlagal tudi v socialni aspekt, tako da časa ne bomo preživljali samo za volanom, ampak bomo na svoj lik navešali različne cote in morebiti tudi opremljali svoja stanovanja.

O Test Drive Unlimited Solar Crown se sicer še vedno ne ve veliko in tudi napovedniku do sedaj niso bili preveč zgovorni. Nacon cilja na napredno grafično podobo in zaradi te so se tudi odločili preklicati razvoj za prejšnjo generacijo konzol, tako da bo po novem igra izšla samo za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime