Epic Games podarja Borderlands 3

Založnik Epic Games se je odločil v maju začeti brezplačno podeljevati večje naslove in vsakemu je jasno, da je ta darežljivost namenjena samo temu, da na svojo platformo pridobijo čim več uporabnikov. Morda se zna ta praksa zdeti komu sporna, a po drugi strani se je tudi težko upreti vsem tem brezplačnim zadevam.

Tokrat so v brezplačno ponudbo poslali 3 leta stari Borderlands 3, ki ob polni ceni velja 60 €, trenutno pa ga lahko izmaknete povsem brezplačno in sicer preko obiska naslednje povezave. Ponudba bo brezplačna vse do četrtka, 26. maja, nato pa nas čaka nov skrivnosten naslov, ki zna na pretekle izkušnje biti zopet nekaj velikega.

Borderlands 3 je ob izidu naletel na mešane ocene. Igralci in kritiki smo se pritoževali nad mestoma tečnim in zastaranim humorjem, malce pa je nagajala tudi optimizacija. Je pa imela igra tudi nekaj velikih plusov, saj je občutek streljanja bil najboljši do sedaj, igra pa se je tako dobro prodala, da smo dobili dve sezonski prepustnici DLC-jev in celo samostojni odvrtek Tiny Tina’s Wonderlands.

Dobrot pa tule ni konec, saj je Epic Games zagnal tudi svojo vsakoletno razprodajo Mega Sale. Znižanih je bilo kar 1.600 iger in med njimi lahko najdemo tudi posebnice, ki jih na drugih PC platformah ne najdemo. Sem notri lahko denimo prištejemo Final Fantasy 7 Remake Intergrade, Sifu in prej omenjeno igro Tiny Tina’s Wonderlands. Vsak uporabnik je prejel tudi kupon za 25 % popust, ki ga lahko vnovčite ob vsaki igri, ki stane vsaj 14,99 €. V praksi to pomeni, da je denimo Far Cry 6 znižan na samo 22,49 €, vsak tak nakup pa vam prinese nov kupon, ki ga lahko uporabite za prevzem druge igre.

Razprodaja bo trajala vse do 16. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime