Ogromna modifikacija Fallout: London dobila igralni napovednik

Igri Fallout 3 in New Vegas sta do sedaj dobili že kar nekaj večjih modifikacij iz strani vedno pridne skupnosti, medtem ko za Fallout 4 česa res obsežnega še nismo dobili. To je sicer logično, saj te stvari potrebujejo svoj čas in Fallout 4 je v svetu modifikacij mlad pogon, saj je igra izšla leta 2015.

Je pa od takrat preteklo dovolj vode, da večji projekti ne obstajajo samo kot konceptne risbe, ampak so napredovali že do te mere, da imajo kaj pokazati. Včeraj se je opogumila ekipa zanesenjakov, ki je lani pogumno napovedala obsežno modifikacijo Fallout: London, zdaj pa so za nas pripravili 20 minut igranja.

Igralni posnetek nas spravi, tako kot pri vsakem Falloutu, najprej pod zemljo, a tokratno dogajanje je malce drugačno. Res je, da je prvotni zaplet nekam klišejski, saj se zbudimo v neki kapsuli, medtem ko v nas buljijo znanstveniki. Nato gre nekaj narobe, vse eksplodira in na nas je, da z golimi rokami razsujemo stekleni zapor in se odpravimo v raziskovanje.

Kar pa je pri tej modifikaciji drugačno je sama okolica. Prvič v seriji se bomo namreč preselili izven ZDA in se bomo tokrat naselili v Londonu, kar s sabo potegne vrsto sprememb. S tem ne mislimo samo angleških naglasov okoli stoječih NPC-jev, saj je tudi tehnologija povsem druga. Stalni spremljevalec Fallout iger je denimo podjetje Vault-Tec, ki je zgradilo podzemne Vaulte in v njih ustvarilo bizarne družbe, vendar pa je Vault-Tec operiral samo v ZDA, kar pomeni, da je moral razvijalec za Londonsko različico izgruntati nekaj drugega. V Fallotu London se zdi, kot da smo zašli v nek bunker, ki se nahaja pod podzemno železnico in naša prva naloga je, da splezamo v krtine na površje.

Namesto zapestnega Pip-Boyja tokrat nosimo Atta Boyja, tega pa si ne bomo nadeli na zapestje, ampak je nekakšen prenosen računalnik, ki ga bomo lahko vstavljali v različne naprave, še prej pa bo nanj treba popihati kot v prastare kartuše.

Žal nam napovednik ne prikaže kakšnega rokovanja z orožji ali kakšnih res naprednih nalog, saj samo vihtimo pesti in se na koncu zapeljemo z železnico, tam pa lahko vidimo tudi nekaj utrinkov uničenega Londona.

Fallout: London nima še datuma izida, lahko pa se na uradni strani pridružite razvoja, saj ekipa vedno išče nove talentirane člane.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime