Novi film o Predatorju se bo dogajal 300 let nazaj in tu je prvi dražilnik

Nad vesoljskim bojevnikom Predatorjem sem obupal že dolgo nazaj. Mislim, da sem se nazadnje ob ogledu filma, kjer je naokoli skakal tudi Predator, zabaval leta 2004 ob celovečercu Aliens vs. Predator, pa še tam sem ob ekranu vztrajal bolj zaradi nostalgije na istoimenske igre, kot pa zaradi kakšnega odličnega scenarija. Vse od takrat je bil Predator bolj kot ne priložnost za poceni zaslužek in daleč so časi, ko si je leta 1987 sredi pragozda izmenjaval udarce z Arnoldom Schwarzeneggerjem.

Licenco zdaj drži Disney in ta se je odločil spočeti nov film, ki tokrat nosi naslov Prey. Gre za nekakšen preddel prvega Predatorja, saj se bomo vrnili 300 let v preteklost, vesoljec pa se bo tokrat spopadel s plemenom Komančijev, ki se bodo morali proti novi nevarnosti boriti s sekiro in lokom.

Dobili smo prvi dražilnik, kjer vidimo dve mladi Indijanki, medtem ko bežita pred nevidno nevarnostjo sredi gozda. Predator nato eni na čelu izriše svoj znameniti laserski merilnik in predvidevamo, da ji to nato odpihne glavo.

Ideja je vsekakor originalna in zanimivo bo videti, kako bodo lahko staroselci dosegli tisto, česar ni zmogel niti polno oboroženca četica marincev z veliko bolj naprednim arzenalom. Film bo režiral Dan Trachtenberg, ki ima nekaj kakovostne zgodovine, saj se je med drugim podpisal pod vzdušni 10 Cloverfield Lane in pod nekatere epizode serije Black Mirror.

Prey, za razliko od vseh filmov s Predatorjem doslej, ne bo izšel v kinih ampak samo na pretočnem servisu Hulu. Tam ga pričakujemo 5. avgusta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime