Igralec Norman Reedus potrdil razvoj igre Death Stranding 2

Igralec Norman Reedus se ne zaveda ravno v kakšni zaupnosti poteka razvoj videoiger, saj so projekti v fazi nastajanja velika skrivnost, vse dokler ni razvoj napredoval do te mere, da ima razvijalec kaj pokazati, temu pa sledi vzdušen napovednik, ki vsebuje še povezavo do prednaročila.

Norman je vse te subtilnosti pustil vnemar in je v intervjuju za spletno stran Leo potrdil, da so ravno začeli delo na igri Death Stranding 2. Intervju se je v bistvu bolj vrtel okoli njegove vloge v seriji Živi mrtveci, ki bo letos po letih obratovanja končno doživela svojo zaključno epizodo, a vmes se je nekaj časa našlo tudi za govora o igrah. Norman je v prvi igri prevzel glavno vlogo Sama Bridgesa in za zajemanje vseh njegovih gibov in mimik so potrebovali več kot dve leti, vendar pa je igralec bil najprej zapisan k drugi vlogo. Režiser Guillermo Del Toro ga je najprej spoznal s Hideo Kojimo in trojica je najprej nameraval spočeti igro Silent Hills, a ta je bila nato preklicana. Ekipa pa je med sabo napletla vezi in te so rezultirale v novem projektu z imenom Death Stranding – igra, ki je požela veliko nagrad, a vsi kritiki in igralci si niso enotni glede njene igralne formule.

Skratka, Death Stranding 2 je očitno v nastajanju, kar je malce čudno, saj je bila originalna zgodba navidez zaključena in ni ravno namigovala na nadaljevanje. Kojima sicer nad predčasnim razkritjem ni bil ravno navdušen, a se je nad situacijo vseeno znal nasmejati in na Twitterju je podelil nekaj slik, na katerih nad prestrašenim Normanom vihti dobro znani bejzbolski kij Lucille iz serije Živi mrtveci, zraven pa je pripisal, da mora Norman v svojo “zasebno sobo”. Zasebna soba je dobro znana igralcem prvega Death Strandinga, saj je Sam Bridges tam med misijami znova nabiral moči in pregledoval opremo.

Seveda je o kakšnem datumu izida trenutno nima smisla govoriti, saj projekt niti ni bil še uradno najavljen. A če se je delo ravno pričelo, potem lahko ugibamo na izid v 2025.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime